HCM Constanţa va debuta în grupele Ligii Campionilor la 22 septembrie

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, marţi, datele de desfăşurare a meciurilor din faza grupelor Ligii Campionilor la masculin, în care va evolua şi campioana României, HCM Constanţa.

13 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa va debuta în grupele Ligii Campionilor la 22 septembrie

HCM Constanţa va debuta în grupele Ligii Campionilor la 22 septembrie (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului forului european de profil, vor fi constituite patru grupe a câte şase echipe, ce vor juca tur-retur, începând cu 22 septembrie şi până la data de 6 martie 2011.

Faza optimilor de finală se va derula în dublă manşă eliminatorie, între 23-27 martie 2011 (turul), respectiv 30 martie-2 aprilie (returul), în timp ce sferturile de finală vor avea aceeaşi desfăşurare, la datele 20-24 aprilie (turul) şi 27 aprilie-1 mai (returul).

TITLURILE ZILEI

Pentru a doua oară în istoria Ligii Campionilor, semifinalele şi finalele se vor juca în cadrul Turneului Final Four, programat şi în sezonul 2010-2011, tot la Koln, în 29 şi 30 mai. În sezonul 2009-2010 a avut loc premiera Turneului Final Four, la Koln, câştigătoarea Ligii Campionilor fiind formaţia THW Kiel.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 22 iunie, la Viena.

În sezonul trecut, HCM Constanţa a atins în premieră faza optimilor de finală, în care a fost eliminată de echipa ungară MKB Veszprem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici