Helmuth Duckadam: Dinamo va avea un play-out foarte greu

După un 2018 foarte slab pentru Dinamo, Helmuth Duckadam se aşteaptă ca rivalii să aibă meciuri slabe şi în a doua parte a sezonului. Este de părere că nu vor reuşi să se califice în play-off, iar duelurile din play-out vor fi foarte grele pentru trupa lui Rednic.

351 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam: Dinamo va avea un play-out foarte greu

Helmuth Duckadam: Dinamo va avea un play-out foarte greu

Dinamo a încheiat anul pe locul 11 şi este ca şi condamnată la clasarea în afara primelor 6 locuri după sezonul regulat. Se află la 9 puncte de ultimul loc de play-off, cu doar 5 etape rămase de disputat. Duckadam este de părere că deciziile luate de Dinamo în ultimii ani au adus clubul într-o astfel de situaţie. De la problemele cu stadionul, până la cele cu fanii. ”Spun de acord cu ce a spus Ionuţ Lupescu. Dinamo are nevoie de un nou stadion ca să nu moară. Dinamo va avea un campionat foarte greu, un play-out foarte greu.

Sigur, din păcate, suporterii români merg la stadion în funcţie de rezultate, iar dacă acestea nu apar ei preferă să stea acasă. Dinamo trebuie ori să reconstruiască acel stadion, ori să joace pe un altul”, a spus Duckadam, pentru Telekom Sport.

Duckadam îl dă ca exemplu pe Gigi Becali, pe care îl laudă pentru deciziile luate la FCSB în ultimele sezoane. Este de părere că omul de afaceri a reuşit, datorită strategiei sale, să fie singurul patron din Liga 1 care a ţinut o echipă atât de mult timp în frunte. ”În România, totul este posibil. Singura echipă la ora actuală, dar şi în trecut, care a avut un patron ce a ştiut când să reducă salariile şi apoi să le crească a fost FCSB. De aici şi succesul lui şi probabil invidia celor din jur”, a încheiat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici