Helmuth Duckadam şi-a ras mustaţa după mai bine de 34 de ani

Preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, şi-a ras mustaţa după 34 de ani, marţi, la Cheile Grădiştei, unde foştii componenţi ai grupării "roş-albastre" sărbătoresc 27 de ani de la câştigarea CCE, ca urmare a titlului obţinut de către jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

344 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam şi-a ras mustaţa după mai bine de 34 de ani

Helmuth Duckadam (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Helmuth Duckadam a promis că va renunţa la mustaţă în cazul în care Steaua va câştiga titlul de campioană. El a fost ras de către soţia sa, Alexandra, la pauza unui meci de minifotbal între foşti componenţi ai Stelei şi o selecţionată a artiştilor, câştigat cu scorul de 5-2 de cei din urmă. După ce i-a ras mustaţa lui Duckadam, Alexandra a primit cartonaşul roşu pentru acest gest.

Din fosta echipă a Stelei au participat Lucian Bălan, Emeric Ienei, Duckadam, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Tudorel Stoica, Daniel Gherasim, Anghel Iordănescu, Ilie Bărbulescu şi Constantin Pistol. În echipa Stelei au evoluat şi doi dintre băieţii fostului selecţioner Anghel Iordănescu.

În timpul meciului, un grup de suporteri a aprins torţe pe un deal din apropierea bazei unde s-a disputat partida. Aceştia au scandat "E 7 mai, e sărbătoare, Steaua e cea mai mare", "Sevilla, Sevilla", dar şi "vă vom iubi mereu".

Anterior acestui meci, a fost organizat un patrulater la care au participat o echipă a fanilor Stelei, "Old Boys", o selecţionată locală, naţionala jurnaliştilor, dar şi naţionala artiştilor. Turneul a fost câştigat de selecţionata artiştilor.

Meciurile au fost arbitrate de fostul arbitru Florin Chivulete, dar şi de Helmuth Duckadam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici