Herbert Muller: Am ajuns într-un punct în care nu mai înţeleg nimic din situaţia de la Rulmentul

Antrenorul echipei Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, marţi, că nu mai înţelege nimic din situaţia grupării sale, după ce de săptămâna trecută nu mai reuşeşte să dea de patronul Teodor Florescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Nu am ce să spun nou, nici presei şi nici fetelor. Am senzaţia că mă lupt de unul singur şi uneori mă simt ca Don Quijote. Habar nu am ce să mai cred. Una vorbim faţă în faţă şi alta se întâmplă după ce patronul pleacă de aici. Eu vreau din tot sufletul să fac treabă la echipa asta, să reuşesc să le conving pe fete să rămână la Braşov, dar văd că deşi şi eu şi ele vrem să continuăm aici, tot nu putem. Am vorbit la telefon tot timpul cu fetele şi nu mai ştiu ce să le spun. Ieri, Lidjiei Horvath., jucătoare care a plecat la naţionala Croaţiei, i s-a promis că o va aştepta cineva în Bucureşti şi că va merge să discute cu ea despre termenii noului contract. Din păcate, nu a mers nimeni să stea de vorbă cu ea. Barbosa a păţit acelaşi lucru astăzi (n.r. marţi) şi chiar nu ştiu ce să mai cred. Am ajuns într-un punct în care nu mai înţeleg nimic. Voi merge şi eu la naţionala Austriei şi în tot acest timp, voi sta probabil pe telefoane cu fetele ca să văd ce se mai întâmplă. Dar totuşi, dincolo de toate problemele, nu poţi să vii în faţă şi să promiţi un lucru şi apoi să nu te ţii de cuvânt. Mi-e greu să înţeleg asta şi nu am ce să le explic fetelor, de ce anume nu le-au intrat în conturi banii, aşa cum li s-a promis", a spus Herbert Muller.

Tehnicianul braşovean s-a mai declarat supărat şi de faptul că patronul Teodor Florescu nu a mai venit la Braşov pentru a discuta renegocierea contractelor şi cu restul fetelor, după ce, săptămâna trecută, s-a întâlnit cu Alexandrina Barbosa, Lidja Horvath, Carmen Amariei, Ionela Gâlcă Stanca, Woo Sun Hee şi Gabriela Juhasz, cărora le-a propus o diminuare a contractelor la cinci jucătoare. "Nu este posibil să discuţi doar cu cele cinci jucătoare şi să uiţi practic de restul echipei. Îmi este ruşine de fete pentru că nu ştiu ce să le spun. Este incredibil ce se întâmplă şi sper şi eu într-o minune", a mai adăugat Herbert Muller.

Patronul Teodor Florescu a fost aşteptat săptămâna trecută la Braşov pentru a se întâlni cu restul echipei, dar şi-a amânat venirea pentru marţi, însă întâlnirea dintre el şi jucătoare nu s-a întâmplat nici de această dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici