Hercules confirmă transferul lui Dănciulescu

Clubul spaniol Hercules a confirmat, luni, transferul atacantului român Ionel Dănciulescu, care va semna un acord pentru două sezoane, informează ediţia electronică a cotidianului Marca.

21 afișări
Imaginea articolului Hercules confirmă transferul lui Dănciulescu

Hercules confirmă transferul lui Dănciulescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit Marca, Dănciulescu devine al 11-lea jucător transferat de Hércules în sezonul 2009/2010 şi a fost adus în urma dorinţei tehnicianului Esteban Vigo, care îl cunoaşte pe atacant de când a pregătit pe Dinamo.

"Acordul cu Dănciulescu era total de câteva zile, însă fotbalistul trebuia să dispute cu Dinamo meciul cu Slovan Liberec, din Liga Europa, şi derbiul cu Steaua. După ce a jucat acest meciuri, Hercules a anunţat oficial transferul atacantului, convocat la naţionala României pentru meciurile cu Franţa şi Austria", scrie Marca.

Dănciulescu, accidentat, a fost înlocuit însă de Adrian Cristea în lotul României pentru partidele cu Franţa şi Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici