Hermannstadt va juca prima finală de Cupa României din istorie

Sibienii vor juca prima finală de Cupa României din istorie, după ce au trecut de FC Galda, FC Voluntari, Juventus Bucureşti, FCSB şi Gaz Metan Mediaş.

386 afișări
Imaginea articolului Hermannstadt va juca prima finală de Cupa României din istorie

Hermannstadt va juca prima finală de Cupa României din istorie

Formaţia antrenată de Alexandru Pelici va juca în finală împotriva celor de la CSU Craiova, ocupanta locului 3 în Liga 1 Betano. Finala se va disputa 27 mai, pe Arena Naţională.

Hermannstadt este prima echipă din Liga a doua ce joacă finala Cupei României după 36 de ani, din sezonul 1981-1982. Atunci, Dinamo cucerea Cupa României în faţa celor de la Baia Mare, cu scorul de 3-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici