Hiddink spune că nu intenţionează să rămână la Chelsea după încheierea sezonului

Tehnicianul Guus Hiddink, aflat la conducerea echipei Chelsea Londra cu un contract valabil până la finalul acestui sezon, a declarat, vineri, că nu intenţionează să rămână mai mult la gruparea londoneză.

181 afișări
Imaginea articolului Hiddink spune că nu intenţionează să rămână la Chelsea după încheierea sezonului

Hiddink spune că nu intenţionează să rămână la Chelsea după încheierea sezonului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am două date în minte, 21 şi 28 mai, iar apoi s-a terminat. Apoi pot să plec acasă în 29. Acele date reprezintă finala Cupei Angliei şi finala Ligii Campionilor. Am spus foarte clar că după aceea voi pleca", a afirmat Hiddink.

Guus Hiddink a fost numit la conducerea tehnică a echipei Chelsea în data de 19 decembrie, contractul fiind valabil până la finalul acestui sezon. Hiddink a mai pregătit formaţia londoneză în 2009, când a câştigat cu Chelsea Cupa Angliei.

Chelsea Londra s-a despărţit în decembrie de antrenorul portughez Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici