Hizo s-a înţeles în pricipiu cu Porumboiu pentru a reveni la FC Vaslui

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că s-a înţeles în principiu cu patronul Adrian Porumboiu pentru preluarea funcţiei de antrenor principal al formaţiei FC Vaslui, precizând că nu are temeri după criticile aduse de finanţator tuturor celor care au condus echipa.

166 afișări
Imaginea articolului Hizo s-a înţeles în pricipiu cu Porumboiu pentru a reveni la FC Vaslui

Viorel Hizo (Imagine: Thomas Campean/ Mediafax Foto)

Aflat în drum spre Vaslui, Hizo a declarat că toate detaliile contractuale vor fi stabilite în cursul serii de joi: "Au fost discuţii de principiu, dar nu am stabilit concret toate lucrurile. La o echipă ca Vaslui trebuie să ai toate lucrurile stabilite de la început. Nu ştiu dacă vor fi schimbări şi la nivelul lotului, e prematur acum să spun. Am discutat numai lucruri de principiu, concret în seara asta vom stabili şi durata contractului, tot".

Hizo spune că nu merge la Vaslui cu inima strânsă după ce ultimul antrenor al echipei, Marius Şumudică, a fost dur criticat de Adrian Porumboiu.

"Eu nu o am mică! Glumesc acum. Nu merg cu inima strânsă din punctul ăsta de vedere, sunt prea trecut prin toate. Eu am stat foarte mult la Vaslui, am 80 de meciuri. Asta înseamnă cam trei campionate, plus 16 în cupele europene, ceea ce înseamnă 96 de meciuri. După mine, cel mai mult are Dorinel Munteanu, 26 de meciuri, e diferenţă mare cât am stat. Problema aici se pune cât reuşeşti să stai", a mai spus Hizo.

În cadrul unei emisiuni televizate, fostul antrenor al formaţiei FC Vaslui, Marius Şumudică, a fost criticat dur de patronul Adrian Porumboiu, spunând că a distrus echipa. La fel a procedat Porumboiu şi după plecarea lui Augusto Inacio şi a lui Viorel Hizo.

Tehnicianul sibian a mai antrenat pe FC Vaslui de două ori, în perioada septembrie 2006-octombrie 2008 şi în perioada octombrie 2010-ianuarie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici