Hodgson: Echipe ca Steaua şi Napoli sunt adversari pe placul publicului din Liverpool

Antrenorul FC Liverpool, Roy Hodgson, a declarat că toate echipele din grupa K a Ligii Europa, printre care şi FC Steaua, sunt de bună calitate şi vor fi pe placul publicului englez, informează Liverpool Daily Post.

13 afișări
Imaginea articolului Hodgson: Echipe ca Steaua şi Napoli sunt adversari pe placul publicului din Liverpool

Hodgson: Echipe ca Steaua şi Napoli sunt adversari pe placul publicului din Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E destul de bine, dar nu mai sunt meciuri uşoare în această fază a competiţiei. Seamănă destul de mult cu Liga Campionilor, când ajungi în grupe dai peste echipe bune. Oricum, sunt bucuros că am evitat deplasări mai puţin plăcute. Cele trei echipe cu care jucăm sunt de bună calitate, deplasările vor face şi mai atractive aceste dispute. Cu echipe ca Steaua Bucureşti şi Napoli ai adversari care să fie pe placul publicului din Liverpool", a spus Hodgson.

Portarul Pepe Reina a afirmat că se bucură că Liverpool va avea din nou ocazia să joace în Europa. "E bine să jucăm în această fază, Liga Europa creşte din ce în ce mai mult şi echipele pe care le vom întâlni sunt puternice. Din păcate nu putem evolua în Liga Campionilor, dar trebui să uităm de asta şi să facem totul pentru a transforma într-un succes participarea noastră în Liga Europa", a comentat Reina.

Formaţia Steaua va evolua în Grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia), Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, de la Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici