Horia Sabo, noul asociat al CSM Politehnica Iaşi

După o zi întreagă de negocieri, omul de afaceri băimărean Horia Sabo a ajuns la un acord cu oficialii clubului de primă ligă din Iaşi şi a semnat un contract de asociere, pe o durată de cinci ani.

870 afișări
Imaginea articolului Horia Sabo, noul asociat al CSM Politehnica Iaşi

Horia Sabo, noul asociat al CSM Politehnica Iaşi

”CSM Politehnica Iaşi vă aduce la cunoştinţă că astăzi, 08.06.2018, s-a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani; contract semnat în scopul menţinerii stabilităţii financiare şi a obţinerii unor rezultate notabile pentru echipa şi comunitatea noastră. În perioada următoare vom organiza un eveniment de presă în care vom prezenta obiectivele şi strategia pentru perioada contractual”, a anunţat clubul într-un comunicat.


Conform oficialilor din Copou, Horia Sabo s-a angajat să susţină clubul cu cel puţin un milion de euro în sezonul 2018-2019, sumă cu care va echilibra situaţia finaciară a grupării ieşene, care a acumulat datorii de aproape un milion de euro.

”A fost o zi lungă, de negocieri. Am bătut palma în jurul orei 22.00. Ei au venit cu un contract, l-am analizat, noi am venit cu noi propuneri şi în cele din urmă am semnat un contract de asociere valabil cinci ani. Omul de afaceri s-a angajat să susţină clubul cu suma necesară pentru a face performanţă. Clubul va avea ca obiectiv participarea în cupele europene şi câştigarea unor trofee”, a declarat un oficial al clubului din Iaşi.

Noul investitor Horia Sabo va veni în Copou cu o echipă de marketing, dar şi cu fostul internaţional Tibor Selymes, pe postul de director sportiv. Actualul preşedinte Adrian Ambrosie îşi va păstra funcţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici