Horia Tecău a acces în sferturile de finală ale probei de dublu la Valencia Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Valencia, dotat cu premii de 1.496.095 euro, informează atpworldtour.com.

113 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a acces în sferturile de finală ale probei de dublu la Valencia Open

Horia Tecău a acces în sferturile de finală ale probei de dublu la Valencia Open (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Tecău şi Rojer au învins în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-4, într-o oră şi zece minute, cuplul Santiago Giraldo/Oliver Marach (Columbia/Austria).

În runda următoare, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor juca împtriva perechii care se va impune în meciul Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud) - Austin Krajicek/Nicholas Monroe (SUA).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 11.860 de euro şi 90 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici