Horia Tecău a fost desemnat ”campionul copiilor” după ce a câştigat Arthur Ashe Humanitarian Award

Horia Tecău a fost premiat, joi seară, pentru implicarea sa în proiecte caritabile. Constănţeanul în vârstă de 32 de ani a fost desemnat câştigător al Arthur Ashe Humanitarian Award în cadrul unei ceremonii speciale pregătite de forul tenisului masculin la Turnul Londrei.

148 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a fost desemnat ”campionul copiilor” după ce a câştigat Arthur Ashe Humanitarian Award

Horia Tecău a fost desemnat ”campionul copiilor” după ce a câştigat Arthur Ashe Humanitarian Award

Numărul opt mondial în proba de dublu, Tecău şi-a concentrat eforturile pentru a oferi condiţii mai bune şi acces la educaţie copiilor din ţara natală. Ambasador UNICEF în România începând din aprilie 2017, Tecău susţine ideea că orice copil ar trebui să aibă posibilitatea de a merge la grădiniţă şi la şcoală.

"Horia Tecău este mai mult decât un campion al tenisului, este un campion al copiilor", a spus Sandie Blanchet, reprezentant UNICEF România

Horia Tecău va juca pentru a treia oară la ATP Finals, alături de olandezul Jean Julien Rojer. Favoriţi trei la ediţia 2017, campionii de la US Open vor intra în competiţie duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici