Horia Tecău a părăsit Australian Open

Horia Tecău şi partenerul său Marcelo Melo au fost eliminaţi luni dimineaţa de la Australian Open, în faza optimilor de finală, de perechea Ivan Dodig/ Filip Polasek, în două seturi, 4-6, 3-6.

1154 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a părăsit Australian Open

Favoriţii numărul 7 la Australian Open, Horia Tecău şi Marcelo Melo, au părăsit tabloul de dublu de la Melbourne, învinşi în faza optimilor de finală de favoriţii numărul 9 Ivan Dodig (Croaţia) şi Filip Polasek (Slovacia).

Perechea româno-braziliană a început mai slab meciul şi a pierdut primul serviciu, adversarii desprinzându-se la 3-0. Tecău şi Melo au reuşit totuşi să revină în joc şi au egalat.

Momentul decisiv al primului set şi, posibil chiar al meciului, a fost la scorul de 4-5, când Tecău şi partenerul său au ratat 3 mingi de break, ulterior cedându-şi servicul şi perzând setul.

Setul secund a fost mai echilibrat, fiecare pereche valorificându-şi serviciul până la 2-3, când Dodig şi Polasek au mai reuşit un break, care s-a dovedit decisiv pentru câştigarea setului şi a meciului.

Pentru accederea în optimile de finală, Horia Tecău şi Marcelo Melo vor fi recompensaţi cu 65.000 dolari australieni (41.700 euro) şi 180 puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici