Horia Tecău a pierdut în primul tur la dublu în turneul de tenis de la Indian Wells

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a ratat, duminică, calificarea în şaisprezecimile de finală ale probei de dublu în turneul Masters 1000 de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii.

961 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a pierdut în primul tur la dublu în turneul de tenis de la Indian Wells

Horia Tecău a pierdut în primul tur la dublu în turneul de tenis de la Indian Wells

Horia şi Jean au fost învinşi de către dublul polonez Lukasz Kubot/Marcin Matkowski, scor 6-7 (8), 6-3, 6-10, în o oră şi 55 minute de joc. Pe durata partidei, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer şi-a pierdut de două ori serviciul, a înregistrat 6 aşi şi 7 duble greşeli, iar procentajul mingilor câştigate cu primul serviciu a fost de 76%. A fost prima întâlnire directă dintre cele două echipe de dublu.

Dublul Tecău-Rojer va primi 45 de puncte ATP şi 11.860 de dolari pentru participarea în primul tur la Indian Wells. Perechea româno-olandeză a fost eliminată în primul tur al turneului din Statele Unite ale Americii şi în 2015.

TITLURILE ZILEI

Competiţia din SUA, din categoria Masters 1000, este dotată cu premii totale în valoare de 7.037.595 de dolari.

Horia Tecău ocupă în prezent locul 3 în clasamentul individual de dublu ATP. În 2016, dublul Tecău-Roger a bifat sferturi de finală la Australian Open (turneu de Mare Şlem, suprafaţă hard), o semifinală la Rotterdam (Olanda, suprafaţă indoor) şi sferturi de finală la Dubai (Emiratele Arabe Unite, suprafaţă hard).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici