Horia Tecău a trecut în turul doi la Australian Open, după abandonul adversarilor

Horia Tecău s-a calificat joi în turul doi al competiţiei de dublu de la Australian Open, alături de partenerul său, brazilianul Marcelo Melo.

327 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a trecut în turul doi la Australian Open, după abandonul adversarilor

Sursa foto: profimedia

Horia Tecău şi Marcelo Melo au beneficiat de abandonul prematur al adversarilor lor din primul tur al tabloului de dublu, masculin, de la Australian Open.

Cuplul sârb Dusan Lajovici/Filip Krajinovici au cedat după doar 14 minute de joc, la scorul de 3-0 pentru cuplul româno-brazilian.

Perechea Horia Tecău/Marcelo Melo, cap de serie numărul 7, se vor întâlni în turul secund cu Radu Albot/Daniel Evans (Republica Moldova/Marea Britanie).

Pentru calificarea în turul 2 Horia Tecău şi Marcelo Melo vor primi un premiu total de 45.000 de dolari australieni (28.700 de euro) şi câte 90 de puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici