Horia Tecău, eliminat în sferturi la dublu, la Miami Open

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, a fost eliminată, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, dotat cu premii totale de 5.381.235 de dolari.

195 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău, eliminat în sferturi la dublu, la Miami Open

Horia Tecău, eliminat în sferturi la dublu, la Miami Open (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost învinşi în sferturi de perechea americană John Isner/Sam Querrey, scor 6-3, 6-4, după o oră de joc.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală la dublu este de 36.770 de dolari şi 180 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici