Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Indian Wells

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale turneului Masters 1.000 de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de opt milioane de dolari.

456 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Indian Wells

Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Indian Wells

Tecău şi partenerul său au fost învinşi, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), de spaniolii Feliciano Lopez şi Marc Lopez, la capătul unui meci care a durat o oră şi 43 de minute.

De-a lungul întâlnirii, Tecău şi Rojer nu au reuşit niciun break şi şi-au cedat serviciul o singură dată, în actul inaugural. Setul secund s-a decis în super tie-break, acolo unde spaniolii au fost din nou mai inspiraţi şi au obţinut calificarea în sferturi după prima minge de meci de care au avut parte.

Horia Tecău (33 de ani, locul 11 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (36 de ani, numărul 10 mondial la dublu) vor primi 28.880 de dolari şi 90 de puncte ATP, pentru prezenţa în optimile competiţiei din California.

În sferturi, Feliciano şi Marc Lopez, campioni la Indian Wells în 2010 şi 2012, îi vor întâlni pe câştigătorii partidei Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia) - Fabio Fognini Aisam-Ul-Haq Qureshi (Italia/Pakistan)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici