Horia Tecău revine în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Finlanda

Căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, Ciprian Porumb, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a primit confirmarea din partea lui Horia Tecău că va participa la confruntarea cu Finlanda, alături de jucătorii Victor Crivoi, Florin Mergea, Alex Luncanu şi Andrei Dăescu.

247 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău revine în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Finlanda

Horia Tecău revine în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Finlanda (Imagine: Andreea Balaurea / MediafaxFoto)

"Mă bucur foarte tare de revenirea lui Horia Tecău, care va fi astfel şi portdrapelul echipei noastre, după ce a fost portdrapelul României la JO de la Londra. Mă bucură că se ajunge la o normalitate în Cupa Davis şi salut gestul lui Horia, căruia îi ţinem pumnii la US Open şi sperăm într-o evoluţie excelentă a sa. Crivoi şi Mergea au anunţat de câteva zile că vor veni, iar Tecău, Luncanu şi Dăescu după ei, duminică fiind termenul limită transmis prin convocări. Nu e decis încă cum vom juca la dublu, vom anunţa cu 10 zile înaintea competiţiei. Am vorbit şi cu Hănescu şi Ungur, nu au fost trimise convocări oficiale, dar totul e deschis acum. S-a spart blocada, în care eu personal nu am crezut niciodată, şi băieţii sunt aşteptaţi cu braţele deschise. Dacă Hănescu şi Ungur se decid să vină, suntem aici. Se conturează încet echipa şi ne cresc şi şansele să ne menţinem în grupa I", a declarat Ciprian Porumb, pentru MEDIAFAX.

La începutul acestui an, Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil, Victor Crivoi şi Horia Tecău au anunţat că refuză să mai răspundă convocărilor dacă Andrei Pavel nu este reinstalat în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis.

Căpitanul nejucător al României a mai precizat că evenimentul din 14-16 septembrie, de la Cluj, va fi susţinut financiar de Primărie, cu suma de 25.000 de lei şi că tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc în 13 septembrie.

România va întâlni Finlanda la Cluj-Napoca, între 14 şi 16 septembrie, în cadrul Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Biletele s-au pus deja în vânzare, la preţurile de 30 şi 50 de lei, respectiv 100 de lei, pentru toate cele trei zile de competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici