Horia Tecău şi Florin Mergea joacă, luni, în turul trei la dublu masculin, la Australian Open

Sportivii Horia Tecău şi Florin Mergea vor evolua, luni, în turul al treilea al probei de dublu masculin din cadrul turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

181 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Florin Mergea joacă, luni, în turul trei la dublu masculin, la Australian Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţi numărul 6, vor evolua în turul 3 al probei de dublu cu perechea Eric Butorac/Sam Groth (SUA/Australia), cap de serie numărul 12, meciul fiind primul programat pe arena Hisense, de la ora locală 11.00 - ora 02.00 în România.

Şi echipa Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va juca tot pe Hisense Arena, în a treia partidă programată luni, în compania principalilor favoriţi, Bob şi Mike Bryan (SUA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici