Horia Tecău şi Florin Mergea joacă vineri la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open au anunţat programul pentru ziua de vineri, iar Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Florin Mergea vor juca în probele de simplu şi dublu de la Melbourne.

384 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Florin Mergea joacă vineri la Australian Open

Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Florin Mergea joacă vineri la Australian Open

Dublul Dominic Inglot/Florin Mergea (Marea Britanie/România) va juca în turul al doilea împotriva perechii franceze Julien Benneteau/Jeremy Chardy, pe terenul 8, de la 02:00, ora României.

Mergea (27 ATP la dublu) şi Inglot (43 ATP) au fost cotaţi cu a 16-a şansă la câştigarea primului turneu de Mare Şlem al anului. În 2015, Dominic Inglot şi Florin Mergea au ajuns în sferturi de finală la Australian Open.

Olandezul Jean-Julien Roger şi Horia Tecău, favoriţi 11 la Melbourne, vor întâlni dublul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, pe terenul 20, tot de la 02:00.

În 2016, Rojer (35 de ani) şi Tecău (31 de ani) s-au oprit în faza sferturilor de finală. Cel mai bun rezultat al echipei româno-olandeze la Melbourne este semifinala din 2015.

Sorana Cîrstea, aflată pe locul 78 WTA, va juca în turul al treilea la simplu împotriva americancei Alison Riske, ocupanta poziţiei 42 în ierarhia mondială, pe terenul 2, în jurul orei 07:00.

Cîrstea a disputat până acum trei meciuri — toate pe suprafaţă dură — cu Alison Riske, iar românca le-a câştigat pe ultimele două: în 2013, în optimile de finală ale turneului de la Washington (3-6, 6-2, 6-3) şi în 2014, în optimile turneului de la Pattaya, Thailanda (6-3, 6-4).

Dacă va trece de Riske, Cîrstea va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 33 WTA) şi Garbine Muguruza (Spania, 7 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici