Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în semifinalele turneului de la Rotterdam

Dublul format din olandezul Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău a pierdut, sâmbătă, meciul cu perechea olandeză Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, scor 4-6, 3-6, în semifinalele turneului ATP 500 de la Rotterdam, Olanda, disputat pe suprafaţă rapidă în sală.

310 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în semifinalele turneului de la Rotterdam

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în semifinalele turneului de la Rotterdam (Imagine: Dan Tautan / Mediafax Foto)

Partida a durat o oră. Rojer şi Tecău au reuşit doi aşi şi au comis trei duble greşeli. Olandezul şi românul au câştigat 75% dintre punctele jucate cu prima minge şi 50% cu mingea a doua, cedând serviciul câte o dată în fiecare set. În schimb, Jean-Julien şi Horia n-au reuşit niciun break.

Wesley Koolhof (27 de ani) şi Matwe Middelkoop (33 de ani) au primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a putea juca pe tabloul principal şi vor disputa cea de-a patra finală ATP din carieră. Până acum, cei doi olandezi au câştigat de fiecare dată când au ajuns în ultimul act, la Sofia (2016), Kitzbuhel (2016) şi Sydney (2017).

De cealaltă parte, Horia Tecău (32 de ani) şi Jean-Julien Rojer (35 de ani) au un început slab de an, cu cinci victorii şi cinci înfrângeri. Pentru parcursul de la Rotterdam, românul şi olandezul vor primi 180 de puncte în clasamentul ATP şi un cec în valoare de 27.480 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici