Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în finală la Doha, la dublu

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a ratat, joi, calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare totală de 1.283.855 de dolari.

225 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în finală la Doha, la dublu

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în finală la Doha, la dublu

Tecău şi Rojer au fost învinşi, în semifinale, cu scorul de 6-7 (5), 2-6, de perechea Philipp Petzschner/Alexander Peya (Germania/Austria), cap de serie numărul 4.

Pentru accederea în semifinale la Doha, Tecău şi Rojer vor primi 90 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 18.350 de dolari.

Anul trecut, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au început sezonul la Brisbane (Australia), unde au fost eliminaţi în primul tur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici