Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi de la Turneul Campionilor

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au ratat, marţi, orice şansă de calificare în semifinalele Turneului Campionilor, după ce cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut a fost învins de perechea Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă), în cea de-a doua partidă a zilei.

432 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi de la Turneul Campionilor

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, eliminaţi de la Turneul Campionilor

Tecău şi Rojer, care au pierdut primele două meciuri jucate Grupa Eltingh/Haarhuis, aveau nevoie ca Herbert şi Mahut să nu piardă în faţa lui Harrison şi Venus, pentru a păstra şanse la calificare. Francezii au fost însă învinşi, scor 7-6 (4), 4-6, 5-10.

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 3, a pierdut, marţi, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), în faţa cuplului Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia), în cea de-a doua etapă a Grupei Eltingh/Haarhuis de la Turneul Campionilor de la Londra.

În ultima rundă, Tecău şi Rojer îi vor întâlni pe Harrison şi Venus, deja calificaţi. Celălalt meci se va disputa între Kontinen/Peers şi Herbert/Mahut.

Horia Tecău şi Jean Julien-Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015.

Clasamentul Grupei Eltingh/Haarhuis de la Turneul Campionilor, după două runde:

1. Harrison/Venus - 2 meciuri, 2 victorii, 0 înfrângeri, 4-1 la seturi
2. Herbert/Mahut - 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-2 la seturi
3. Kontinen/Peers - 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 3-3 la seturi
4. Rojer/Tecău - 2 meciuri, 0 victorii, 2 înfrângeri, 1-4 la seturi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici