Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în semifinalele de la Paris. Când va avea loc meciul

Perechea formată din jucătorul de tenis român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer joacă, sâmbătă, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Paris, împotriva americanilor Mike Bryan şi Jack Sock.

493 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în semifinalele de la Paris. Când va avea loc meciul

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în semifinalele de la Paris. Când va avea loc meciul

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Paris, după ce au învins perechea formată din Raven Klaasen (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă), scor 7-6 (4), 6-0.

Meciul de sâmbătă, din penultimul act al turneului, va fi însă unul dificil pentru Horia Tecău şi partenerul său, aceştia înfruntându-i pe favoriţii numărul doi, americanii Mike Bryan şi Jack Sock.

Pentru calificarea în semifinale, românul şi olandezul primesc 360 de euro şi un cec în valoare de 71.130 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici