Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la Wimbledon

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

237 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la Wimbledon

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi Rojer au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (2), după o oră şi 51 minute, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 7.

În semifinale, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, şi cuplul american format din fraţii Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi ai competiţiei.

Calificarea în semifinale la dublu este recompensată la Wimbledon cu un premiu total de 85.000 de lire sterline (aproape 120.000 de euro) şi 780 de puncte în clasamentul ATP.

Horia Tecău este triplu finalist la Wimbledon, în 2010, 2011 şi 2012, de fiecare dată în echipă cu suedezul Robert Lindstedt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici