Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturi la US Open

Perechea româno-olandeză formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-a calificat, duminică, în sferturile probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, după un succes în două seturi, scor 6-4, 6-3, împotriva cuplului Ivan Dodig/Marcel Granollers (Croaţia/Spania).

600 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturi la US Open

Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturi la US Open

Tecău (32 de ani) şi Rojer (36 de ani), capi de serie numărul 12, s-au impus în optimi după o oră şi 19 minute în faţa favoriţilor cu numărul şase ai întrecerii. 

Cei doi şi-au asigurat un cec în valoare de 82.000 de dolari şi 360 de puncte ATP pentru accederea în sferturi.

Următorul meci va fi împotriva câştigătorilor din partida Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia, favoriţi 4) - Robert Lindstedt/Jordan Thompson (Suedia/Australia).

Dodig şi Granollers i-au învins pe Tecău şi Rojer în acest an în optimi la Roland Garros, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-3.

Alături de Jean-Julien Rojer, Horia Tecău a triumfat la Wimbledon şi la Turneul Campionilor în 2015. Dublul româno-olandez are în palmares 15 trofee, dintre care trei în 2017 (Dubai, Geneva şi Winston Salem). 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici