Horia Tecău şi Kevin Krawietz au pierdut finala turneului de tenis de la Barcelona

Perechea Horia Tecău şi Kevin Krawietz (Germania) a fost învinsă duminică după-amiază, în finala probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis de la Barcelona de favoriţii numărul 1, columbienii Juan-Sebastian Cabal şi Robert Farah, în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-2.

138 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Kevin Krawietz au pierdut finala turneului de tenis de la Barcelona

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au eliminat în drumul lor spre finală perechile favorite numărul 2 şi 3, fiin consideraţi surpriza turneului, în condiţiile în care cei doi fac pereche doar din luna martie a acestui an.

La prima lor participare la un turneu ATP, Horia Tecău şi Kevin Krawietz au reuşit să ajungă în finala turneului de la Rotterdam, finala pierdută duminica aceasta fiind cea de a doua din scurta lor colaborare.

Pentru prezenţa în finală Horia Tecău şi Kevin Krawietz vor fi recompensaţi cu 39.300 euro şi cu 300 puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici