Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Flushing Meadows

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău şi germanul Kevin Krawietz a reuşit sâmbătă seara să se califice în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, după ce au învins cuplul format din danezul Frederik Nielsen şi canadianul Vasek Pospisil.

459 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Flushing Meadows

Sursa foto: profimedia

Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au impus în două seturi aproape identice, învingând cu 7-6 (14-12), 7-6 (7-4), la capătul unei partide ce a durat exact două ore.

Primul set a fost unul echilibrat, cu o uşoară dominare a perechii româno/germane, care a avut 7 mingi de break, pe care însă nu au reuşit să le valorifice. Setul s-a decis într-un tiebreak extrem de disputat, în care Tecău şi Krawietz au salvat 3 mingi de set ale adversarilor şi au valorificat-o abia pe a 5-a pe care şi-au procurat-o, setul încheindu-se cu scorul 7-6 (14-12).

Actul secund a fost chiar mai echilibrat, ambele echipe valorificându-şi serviciul până la 6-6 şi reuşind să salveze câte 2 mingi de break. Setul a fost din nou decis la tiebreak, Tecău şi Krawietz reuşind de data aceasta să se impună mai uşor, câştigând cu 7-6 (7-4).

Cei doi s-au calificat astfel în optimile de finală de la US Open, unde vor întâlni perechea alcătuită din mexicanul Santiago Gonzalez şi argentinianul Andres Molteni, meciul urmând a se disputa duminică seara.

Pentru accederea în turul 3 al probei de dublu masculin la US Open, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un premiu de 54.000 euro şi 180 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici