Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în sferturile de finală la Roland Garros

Perechea alcătuită din Horia Tecău şi Kevin Krawietz (Germania), capi de serie numărul 9 la Grand Slam-ul de la Roland Garros, s-au calificat sâmbătă în sferturile de finală ale probei de dublu masculin a competiţiei, după ce au învins perechea Jamie Murray (Anglia)/Bruno Soares (Brazilia).

132 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în sferturile de finală la Roland Garros

Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în sferturile de finală la Roland Garros

Cuplul româno-german s-a impus în faţa capilor de serie numărul 7, în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 38 de minute.

Tecău şi Krawietz au pierdut un singur game pe propriul serviciu, în setul doi, şi au făcut 2 break-uri, în cele două seturi câştigate, care s-au dovedit decisive.

Cei doi au fost puşi în dificultate în debutul setului decisiv, când au salvat două mingi de break.

Un alt moment decisiv al meciului a fost la 5-3, în decisiv, când au servit pentru meci şi au fost din nou puşi în situaţia de a contracara o minge de break a adversarilor. În cele din urmă au reuşit să treacă în avantaj şi să valorifice a doua minge de meci.

În sferturile de finală, Tecău şi Krawietz vor avea un meci dificil, urmând să întâlnească favoriţii numărul 3, perechea alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

Pentru prezenţa în sferturile de finală, pe tabloul de dublu masculin Horia Tecău şi Kevin Krawietz vor fi recompensaţi cu 65.062 euro şi 360 de puncte ATP.

Cea mai bună performanţă a lui Tecău, în proba de dublu, la Roland Garros, este o semifinală, în 2015. El a mai atins faza sferturilor în 2011 şi 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici