Horia Tecău şi Marcelo Arevalo s-au calificat în sferturile de finală la Miami Open

Horia Tecău (România) şi Marcelo Arevalo (El Salvador) s-au calificat în noaptea dinspre luni spre marţi în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la turneul de tenis de la Miami, învingând perechea favorită numărul 1, alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

151 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Marcelo Arevalo s-au calificat în sferturile de finală la Miami Open

În ciuda faptului că Horia Tecău s-a aflat abia la al doilea meci alături de noul său partener, Marcelo Arevalo fiind al treilea partener de dublu al românului în 2021, cei doi au reuşit performanţa de a elimina perechea cotată cu prima şansă la câştigarea turneului de la Miami.

Horia Tecău (24 ATP) şi Marcelo Arevalo (54 ATP) s-au impus greu, în două seturi, scor 7-6 (7), 7-6 (4), după aproape două ore de joc, în faţa columbienilor Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, calificându-se în sferturile de finală ale turneului ATP 1000 de la Miami, dotat cu premii totale 3,2 milioane USD.

Meciul a fost foarte echilibrat, niciuna din echipe nereuşind să obţină vreun break. Tecău şi Arevalo au avut totuşi 3 şanse de break, dar columbienii au salvat de fiecare dată.

Ambele seturi au fost decise la tiebreak, primul fiind cel mai disputat, columbienii ratând de două ori şansa de a-l închide în favoarea lor.

Tecău şi Arevalo vor întâlni miercuri în sferturi perechea britanică alcătuită din Neal Skupski şi Daniel Evans, care a eliminat în optimi cuplul favorit numărul 5 Jamie Murray/Bruno Soares.

Pentru prezenţa în sferturi, Horia Tecău şi Marcelo Arevalo vor primi 160 de puncte ATP şi un cec în valoare de 27.000 USD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici