Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă, sâmbătă, la Australian Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) şi echipa Raluca-Ioana Olaru/Ysaline Bonaventure (România/Belgia) joacă, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu de la Australian Open.

376 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă, sâmbătă, la Australian Open

Horia Tecău şi Raluca Olaru joacă, sâmbătă, la Australian Open

Tecău şi Rojer, principalii favoriţi, vor întâlni perechea Benjamin Becker/Dominic Thiem (Germania/Austria) în al doilea meci programat pe terenul 8 (sesiunea de dimineaţă începe la 02.00).

Raluca-Ioana Olaru şi Ysaline Bonaventure vor evolua, de la ora 02.00, în prima partidă de pe terenul 13, în compania perechii ruse Anastasia Pavliucenkova/Elena Vesnina, cap de serie numărul 5.

În primul tur la simplu junioare, Ioana Mincă o va întâlni pe Tereza Mihalikova, din Slovacia, cap de serie numărul 2, în al cincilea meci de pe terenul 15.

Georgia Crăciun o va întâlni pe australianca Baijing Lin, în primul meci de pe terenul 20.

La simplu juniori, Călin Manda îl va întâlni pe australianul Richard Yang, meciul fiind ultimul programat pe terenul 19.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici