Horia Tecău va face pereche cu Coco Vandeweghe în proba de dublu mixt de la Australian Open

Tenismanul român Horia Tecău va face pereche cu sportiva americană Coco Vandeweghe în proba de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al competiţiei.

271 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău va face pereche cu Coco Vandeweghe în proba de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecău va face pereche cu Coco Vandeweghe în proba de dublu mixt de la Australian Open (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Tecău şi Vandeweghe vor întâlni în primul tur cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkowski (Cehia/Polonia), cap de serie numărul 6.

În 2015, Horia Tecău a făcut pereche în proba de dublu mixt de la Australian Open cu Lucie Hradecka şi ei au fost învinşi în runda inaugurală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici