Hull City de vânzare, ca urmare a refuzului FA de schimbare a numelui clubului

Proprietarul Hull City, Assem Allam, a declarat, joi, că a pus în vânzare clubul în luna aprilie, după ce Federaţia Engleză de Fotbal (FA) i-a refuzat solicitarea de a schimba numele grupării în Hull Tigres.

127 afișări
Imaginea articolului Hull City de vânzare, ca urmare a refuzului FA de schimbare a numelui clubului

Hull City de vânzare, ca urmare a refuzului FA de schimbare a numelui clubului (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus în acest an că gruparea va fi de vânzare dacă tentativa noastră de a promova Hull Tigers ca un brand şi ca noul nume al clubului va eşua", a spus omul de afaceri de origine egipteană.

Assem Allam, în vârstă de 75 de ani, a cumpărat Hull City în decembrie 2010. În acel moment, clubul era în al doilea eşalon. Acum, Hull City evoluează în Premier League.

"Ca urmare a deciziei FA din 9 aprilie, am anunţat la 10 aprilie - după 22 de ore - că Hull City este de vânzare", a adăugat el.

Dorinţa lui Allam de a schimba numele clubului Hull City a stârnit nemulţumirea suporterilor, care au format un grup numit "City până la moarte".

Assem Allam se plânge că numele City este comun, în timp ce Hull Tigers ar fi mai atractiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici