Iahturi la mare căutare printre sportivii de top

  • Cristiano Ronaldo are un salariu de 60 de milioane de euro
  • Iahtul lui Tiger Woods are 600 de metri pătraţi
  • Michael Jordan are o avere de 1,9 miliarde de euro
395 afișări
Imaginea articolului  Iahturi la mare căutare printre sportivii de top

Iahturi la mare căutare printre sportivii de top

Sportivii care se respectă nu îşi mai iau maşini, îşi iau iahturi. Cristiano Ronaldo are un iaht de 6 milioane de euro cu 5 cabine de lux şi 6 băi moderne. Şi Nadal are unul de 5 milioane de euro cu 1200 de cai putere şi destul loc pentru 12 persoane.

Cel mai scump este al lui Tiger Woods. 16,5 milioane de euro costă iahtul celui mai bun jucător de golf din toate timpurile.

Nu putea să lipsească de pe listă cel mai bogat sportiv. Michael Jordan a dat şi el 7 milioane de euro pe iahtul lui pe care îl foloseşte la pescuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici