Iancu vrea să se retragă din funcţia de preşedinte al FC Timişoara

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax, că intenţionează să se retragă din funcţia pe care o ocupă la clubul bănăţean, precizând că mediul din fotbalul românesc este unul ostil pentru el.

23 afișări
Imaginea articolului Iancu vrea să se retragă din funcţia de preşedinte al FC Timişoara

Iancu vrea să se retragă din funcţia de preşedinte al FC Timişoara (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu mai vreau să continui în mediul ăsta al fotbalului. Nu este un mediu propice pentru a face performanţă, pentru că nu ai cu cine să faci aşa ceva. Tot timpul eşti pus la zid, ţi se bagă beţe în roate şi nu se poate aşa. Plecarea mea nu ar schimba cu nimic situaţia de la Timişoara, pentru că acolo este un club puternic, este Stanciu, Chivorchian, care pot conduce clubul acesta.

Eu nu mai pot continua în fotbalul românesc, este un mediu ostil pentru mine. De asemenea, dacă plec eu, nu înseamnă că se va retrage şi BKP-ul de la club. Este vorba doar despre funcţia mea din administrativul clubului. Nici lupta pentru palmaresul clubului nu se va încheia, pentru că de asta se vor ocupa ceilalţi oameni care vor rămâne, au şi o echipă de avocaţi.", a spus Iancu.

Oficialul clubului bănăţean a precizat că ar mai fi multe de făcut la FC Timişoara pentru a face performanţă:

"Mai sunt multe de făcut la Timişoara, însă când vezi că nu te lasă nimeni. Uitaţi-vă ce am păţit la meciul cu Urziceni, la cel cu Vaslui, iar ieri ne-au scos mingea din poartă. Asta mai trebuia să ne facă, să ne scoată mingea din poartă şi au făcut-o".

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici