Ianis Hagi a debutat pentru FC Viitorul

Mijlocaşul Ianis Hagi (15 ani şi 10 luni), fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, a debutat, miercuri după-amiază, în partida amicală cu formaţia de Liga a III-a Juventus Colentina, pentru prima echipă a FC Viitorul, informează site-ul oficial al grupării din prima ligă.

987 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a debutat pentru FC Viitorul

Ianis Hagi a debutat pentru FC Viitorul (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Romario Benzar (penalti), Florinel Coman, Nelson Bonilla şi Boban Nikolov.

"A fost primul meci al meu pentru Viitorul, un meci destul de bun cu o echipă de Liga a III-a. Am bătut, e bine, dar se poate şi mai bine. Diferenţa constă în partea fizică, dar eu zic că noi compensăm prin tehnica de joc. Eu mă pregătesc în fiecare zi la antrenament cu gândul de a debuta odată în Liga I, dar o voi face când va fi momentul. Sâmbătă vom juca un amical cu Panathinaikos şi este un meci foarte bun pentru echipă. Sperăm să câştigăm partida, pentru că la echipa mare orice meci e important, mai ales pentru moral. O să dăm peste o echipă bună, experimentată şi sper să câştigăm", a spus Ianis Hagi, pentru site-ul oficial al FC Viitorul.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici