Ianis Hagi a REFUZAT trasferul la Spartak Moscova, deşi ruşii ofereau o sumă uriaşă

Ianis Hagi (20 de ani) a ratat transferul la Spartak Moscova! Gică Popescu a recunoscut că oferta ruşilor a fost clară, dar jucătorul şi Viitorul au refuzat propunerea. Potrivit fostului mare internaţional, suma era de 12 milioane de euro.

1840 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a REFUZAT trasferul la Spartak Moscova, deşi ruşii ofereau o sumă uriaşă

Ianis Hagi a REFUZAT trasferul la Spartak Moscova, deşi ruşii ofereau o sumă uriaşă

Nici salariul jucătorului nu era unul mic; de ordinul milioanelor de euro. "Dacă ar fi fost acceptată oferta celor de la Spartak, ar fi fost cel mai mare transfer făcut vreodată în România. E o ofertă despre care, sincer vă spun, trebuie să ai o putere mare să o refuzi. Şi ca jucător, şi ca echipă. Hotărârea îi aparţine lui Ianis. Sunt multe astfel de oferte pe masă. Ianis le analizează şi trebuie să ia o hotărâre în zilele acestea pentru că se termină vacanţa. Dacă ar fi fost să aleagă oferta din punct de vedere financiar, Ianis ar fi fost plecat de ceva timp. E pe acolo, pe la 12 milioane de euro. Ianis ar fi avut un salariu foarte mare. E un salariu cu 6 zerouri, e un salariu important. Nu a fost niciodată o problemă de ordin financiar cu Spartak sau cu orice alt club. Oferte concrete avem... Nu le-am numărat, dar sunt in jur de 10", a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

Ianis Hagi este asaltat de oferte în această perioadă, după prestaţiile impresionante de la Campionatul European de tineret. Acesta a fost dorit în toate campionatele puternice, dar mai multe echipe au fost determinate, în cele din urmă, să spună ”pas”. Clubul francez Girondins de Bordeaux s-a retras din cursa pentru transferul fiului lui Gică Hagi, potrivit publicaţiei Girondins 4 Ever. Aceştia ar fi ajuns la concluzia că decarul naţionalei de tineret ”nu reprezintă o prioritate”, urmând să se reorienteze. În urmă cu câteva zile, publicaţia spaniolă Marca a anunţat că nici Sevilla nu mai este interesată de Ianis Hagi, iar acum vine un anunţ oficial de la Gică Popescu: Viitorul a refuzat oferta lui Spartak.

Ianis a marcat două goluri la Campionatul European U21, unul cu Croaţia şi unul cu Anglia, ambele din acţiune, fiind titular în toate cele trei meciuri disputate de România în grupă. În sezonul 2018-2019, el a reuşit 14 goluri şi 8 assist-uri în 39 de partide jucate pentru Viitorul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici