Ianis Hagi a revenit la antrenamente, sub comanda lui Steven Gerrard. Cum a arătat prima zi la Rangers

  • Ianis Hagi a reluat antrenamentele la Rangers
  • Campionatul Scoţiei a fost încheiat, iar Celtic a fost numită campioană, în timp ce Rangers este pe locul 2
  • Ianis are al doilea cel mai mare salariu la Rangers, 1,1 milioane de euro pe an
402 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a revenit la antrenamente, sub comanda lui Steven Gerrard. Cum a arătat prima zi la Rangers

Ianis Hagi a revenit la antrenamente, sub comanda lui Steven Gerrard. Cum a arătat prima zi la Rangers

Ianis Hagi a reluat antrenamentele la Rangers, după 14 săptămâni de pauză. Deşi campionatul din Scoţia s-a încheiat, iar Celtic a fost numită campioană, Rangers a început pregătirea pentru returul din 16-imile Europa League, cu Bayern Leverkusen. Meciul se va juca în august.

La intrarea pe stadion, lui Ianis i s-a luat temperatura şi a citit toate măsurile pe care trebuie să le respecte în timpul antrenamentelor. Jucătorii s-au pregătit individual, iar antrenorul Steven Gerrard a păstrat distanţa faţă de fotbalişti.

Ianis s-a transferat definitiv la Rangers, în această primăvară. Vicecampioana Scoţiei a plătit 3,5 milioane de euro celor de la Genk pe internaţionalul român. Ianis a ajuns la Rangers în ianuarie 2020, sub formă de împrumut. A evoluat în 12 meciuri, a marcat de 3 ori şi a oferit două pase de gol. Ianis are al doilea cel mai mare salariu de la Rangers, 1,1 milioane de euro pe an. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici