Ianis Hagi, dublă în poarta lui Tătăruşanu

  • Ianis Hagi a marcat de 2 ori în primele 25 de minute ale partidei Lyon - Rangers
  • În poarta francezilor este Ciprian Tătăruşanu
  • Hagi a provocat autogolul lui Marcelo în minutul 20, iar 5 minute mai târziu a marcat cu un şut din careu
2501 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, dublă în poarta lui Tătăruşanu

SITE - Ianis Hagi, dublă în poarta lui Tătăruşanu

Scoţia şi Franţa sunt 2 dintre ţările unde sezonul nu a mai fost reluat după suspendarea provocată de pandemie. Olympique Lyon şi Glasgow Rangers sunt în continuare în cupele europene, urmând să joace returul cu Juventus, respectiv Bayer Leverkusen, iar cele două s-au întâlnit într-o partidă amicală în Franţa.

La ambele echipe au evoluat din primul minut câte un jucător român. Ciprian Tătăruşanu la Lyon şi Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Hagi Jr a avut un impact important în prima parte a meciului. Mai întâi, în minutul 20, el a reluat o minge trimisă de Kent în faţa porţii provocând autogolul lui Marcelo, Ianis fiind creditat iniţial cu golul. La 5 minute distanţă, Ianis a reluat din prima cu stângul o centrare în careu, mingea deviată păcălindu-l pe Tătăruşanu.

Ianis Hagi a fost înlocuit de Steven Gerrard la pauza meciului.

Partida s-a ]ncheiat 2-0 pentru Rangers graţie dublei lui Ianis Hagi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici