Ianis Hagi şi Nicolas Popescu vor să câştige împreună Cupa Mondială

Băieţii foştilor internaţionali Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi, Nicolas, respectiv Ianis, au participat, miercuri, la prezentarea trofeului Cupei Mondiale FIFA în România, cei doi copii declarând că vor să câştige, împreună, Cupa Mondială.

364 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi şi Nicolas Popescu vor să câştige împreună Cupa Mondială

Ianis Hagi şi Nicolas Popescu vor să câştige împreună Cupa Mondială (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Băieţii celor doi foşti internaţionali români au venit împreună cu Gheorghe Popescu, care este ambasadorul trofeului Cupei Mondiale FIFA în România.

"Acum trebuie să muncim şi după aia să ne gândim la echipa naţională. Acum suntem mici şi trebuie să fim ambiţioşi şi să muncim cât mai mult ca să ajungem la echipa naţională şi apoi să câştigăm şi Cupa Mondială. Vreau să joc mijlocaş şi o să-i dau pase lui Nicolas", a spus Ianis Hagi, în vârstă de 11 ani, care este legitimat la academia de fotbal a tatălui său, Viitorul Constanţa.

La rândul său, Nicolas Popescu, s-a arătat încântat că a putut face poze cu trofeul Cupei Mondiale. "Ne-a plăcut cupa şi am făcut poze cu ea. Dacă suntem buni vom juca în echipa naţională. Vreau să joc la echipa naţională cu Ianis, eu atacant. Îmi plac toţi jucătorii de la naţională. Aş vrea să pun mai repede mâna pe trofeu, dar nu pot. Vreau să fiu atacant ca să dau goluri, nu să fiu fundaş", a adăugat Nicolas Popescu, în vârstă de şase ani.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu este sigur că cei doi veri vor reprezenta viitorul echipei naţionale. "Dacă până atunci nu se va ivi o ocazie ca o echipă a noastră să fie atât de aproape de trofeu, sperăm ca ei să participe sau chiar să câştige o competiţie atât de importantă. La acest eveniment este viitorul echipei naţionale, este vorba de Ianis Hagi şi Nicolas Popescu", a subliniat Popescu.

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a fost prezentat, miercuri, la Bucureşti, ca parte a turneului Coca Cola, care prevedea trecerea cupei prin 93 de oraşe din 84 de ţări, România fiind cea de-a 75-a "staţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici