Ianis Hagi, transferat OFICIAL la KRC Genk. Anunţul făcut de campioana Belgiei

KRC Genk, campioana Belgiei, a anunţat, vineri, transferul lui Ianis Hagi, de la FC Viitorul. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract valabil până în 2024.

2910 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, transferat OFICIAL la KRC Genk. Anunţul făcut de campioana Belgiei

Ianis Hagi, transferat OFICIAL la KRC Genk. Anunţul făcut de campioana Belgiei

Potrivit sport.ro, suma de transfer se ridică la 10 milioane de euro.

"Ianis are o tehnică extraordinară, poate lovi mingea cu ambele picioare şi are o tehnică de lovire a balonului excelentă. Este un jucător creativ, mereu căutat pe teren, cu mult curaj şi iniţiativă. Hagi a avut un sezon excelent la FC Viitorul: 39 de meciuri, 14 goluri, opt pase decisive. Asta i-a adus interesul multor cluburi importante ale Europei.

Ianis a strălucit recent şi la Campionatul European U21, unde a ajuns până în semifinale cu România. KRC Genk este fericită că Hagi a ales proiectul lui Genk. Bine ai venit şi mult succes, Ianis!", a fost mesajul postat de campioana Belgiei postat pe site-ul oficial.

TITLURILE ZILEI

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

La Genk este legitimat şi Vladimir Screciu, fost jucător la Craiova, care însă a avut mari bătăi de cap din cauza unei accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici