Ianis Hagi va fi înlocuit la Genk cu un coleg de la naţionala U21. Echipa din Belgia, interesată de Vlad Dragomir

  • Rangers urmează să activeze clauza de cumpărare de 5 milioane de euro şi să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi de la Genk
  • Vlad Dragomir i-ar putea lua locul lui Ianis la gruparea belgiană
  • Mijlocaşul de 21 de ani evoluează acum la Perugia, din Serie B din Italia
506 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va fi înlocuit la Genk cu un coleg de la naţionala U21. Echipa din Belgia, interesată de Vlad Dragomir
Nici nu s-au despărţit de Ianis Hagi că cei din conducerea clubului Genk i-au şi găsit înlocuitor. Cel puţin aşa notează site-ul footnews.be, care susţine că mijlocaşul român, de 21 de ani, Vlad Dragomir a trezit interesul campioanei Belgiei. 
 
Colegul lui Ianis de la echipa naţională a României U21 a ajuns în Italia, la echipa din Serie B Perugia, în vara anului 2018, după ce a evoluat timp de 3 ani la grupările de juniori ale clubului Arsenal. 
 
Vlad Dragomir este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din Peninsulă şi a fost dorit de mai multe grupări italiene, precum Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli şi Cagliari.
 
Aceaşi sursă notează că pe Genk ar costa-o aproximativ 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe Vlad Dragomir, care mai are doar un an de contract cu Perugia. În vara anului 2019, belgienii au plătit 4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ianis la Genk de la Viitorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici