Ianis Hagi va juca pentru o nouă echipă până la finalul sezonului

Mijlocaşul Ianis Hagi (21 de ani) a ajuns joi seară, 30 ianuarie, în Scoţia, acolo unde va semna cu echipa Rangers. Internaţionalul român va juca până la finalul sezonului pentru echipa pregătită de Steven Gerrard, sub formă de împrumut, de la campioana Belgiei, Genk.

1998 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va juca pentru o nouă echipă până la finalul sezonului

Ianis Hagi va juca pentru o nouă echipă până la finalul sezonului

Sky Sports Scotland a postat pe contul de Twitter momentul în care Ianis Hagi a aterizat pe aeroportul din Rangers.

Ianis Hagi a ajuns la Genk în vara anului 2019, dar nu a primit prea multe minute din partea antrenorilor grupării belgiene. Cumpărat de campioana Genk contra sumei de 4 milioane de euro, mijlocaşul român a evoluat în 19 meciuri, în toate competiţiile, marcând de trei ori.

Fostul căpitan al formaţiei Viitorul mai are contract cu Genk până în iunie 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ianis hagi,
rangers,
genk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici