Ibrahimovic va pleca de la Milan. Mai multe cluburi şi-au aratat interesul pentru atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a decis să plece de la AC Milan la finalul sezonului. Atacantul suedez a fost dezamăgit că oficialii clubului l-au demis pe Zvonimir Boban, cel care a insistat pentru aducerea lui Ibrahimovic pe San Siro.

115 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic va pleca de la Milan. Mai multe cluburi şi-au aratat interesul pentru atacantul suedez

Ibrahimovic va pleca de la Milan. Mai multe cluburi şi-au aratat interesul pentru atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovic a decis să plece de la AC Milan, după trei luni de când a semnat cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.

Ibrahimovic va putea pleca liber de la formaţia rossonera, iar hotărârea a fost luată după ce oficialii echipei AC Milan l-au îndepărtat din conducere pe omul care l-a convis să vină pe San Siro, Zvonimir Boban. Potrivit Sport Mediaset decizia atacantului suedez de a pleca de la Milan este irevocabilă şi va fi anunţată când se va reuni lotul, după ce va trece pandemia de coronavirus. Jucătorul de 38 de ani nu mai are încredere în proiectul clubului din Italia şi astfel a ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să plece.

Ibrahimovic a ajuns în ianuarie 2020 la AC Milan şi a marcat de patru ori în 10 meciuri în tricoul rossonerilor.

Jurnaliştii englezi, de la dailymail.co.uk, scriu că Zlatan ar putea rămâne în Serie A. Antrenorul clubului Napoli, Gennaro Gattuso, îl vrea pe San Paolo, dar, în acelaşi timp, Ibrahimovic ar putea să îşi încheie cariera de fotbalist şi să devină antrenor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici