Ibrahimovici ar fi ucis pentru Mourinho

Atacantul formaţiei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, joi, la Eurosport, că "ar fi ucis" pentru Jose Mourinho, pe care l-a avut antrenor la Inter Milano timp de un an, şi a subliniat că nu înţelege comportamentul lui Josep Guardiola, tehnicianul său de la FC Barcelona, informează AFP.

55 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici ar fi ucis pentru Mourinho

Ibrahimovici ar fi ucis pentru Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Având în vedere motivarea şi stimularea pe care mi le aducea, aş fi ucis pentru Mourinho. Dacă nu ai pe cineva care să te motiveze, dacă nu eşti pregătit să lupţi, pentru asta există antrenori", a declarat Ibrahimovici.

Ibrahimovici, în vârstă de 29 de ani, a mai spus că nu înţelege modul în care s-a comportat Guardiola în sezonul trecut.

"În primele luni totul a decurs bine, apoi s-a întâmplat ceva, dar nu ştiu ce. Aştept încă un răspuns deoarece după primele două luni din 2010, a încetat să-mi mai vorbească", a afirmat atacantul.

"La FC Barcelona a existat calitate, dar un antrenor trebuie să-şi adapteze jocul la jucătorii pe care îi are, în mod special dacă a cheltuit 70 de milioane de euro pentru el", a afirmat Ibra, care a venit de la Inter Milano în schimbul a 50 de milioane de euro plus atacantul camerunez Samuel Eto'o, a cărui valoare fusese estimată la 20 de milioane de euro.

În timp ce Eto'o a reuşit să se impună cu succes la Inter, Ibrahimovici a părăsit FC Barcelona la capătul primului său sezon, pentru a reveni în Italia, la AC Milan.

"Nu pot spune nimic rău despre Inter, deoarece am petrecut momente fantastice acolo, însă, din punct de vedere istoric, AC Milan este un club mai important decât Inter", a comentat Ibrahimovici.

Cel mai bun jucător alături de care a evoluat este francezul Patrick Vieira: "un exemplu bun, joacă bine şi luptă pentru echipă".

Încă cel mai bun jucător absolut este brazilianul Ronaldo: "Nu există niciun jucător de nivelul lui în ultimii 15-20 de ani, exceptându-l pe Zidane".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici