Ibrahimovici speră că Mourinho va rămâne la conducerea tehnică a echipei Chelsea

Internaţionalul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat să speră, pentru Chelsea, că tehnicianul Jose Mourinho va rămâne la gruparea londoneză, informează Le Figaro.

146 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici speră că Mourinho va rămâne la conducerea tehnică a echipei Chelsea

Ibrahimovici speră că Mourinho va rămâne la conducerea tehnică a echipei Chelsea (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Cred că situaţia depinde de ce vrea patronul clubului. Dar sper pentru Chelsea că Jose Mourinho va rămâne, deoarece vrem să jucăm împotriva celor mai buni. Nu va fi uşor să jucăm împotriva formaţiei Chelsea, chiar dacă această echipă are ceva probleme în campionat. O respectăm pe Chelsea şi nu trebuie să o subestimăm. Are jucători mari, experienţă în Liga Campionilor şi un antrenor bun", a spus Ibrahimovici.

Formaţia Paris Saint-Germain va întâlni echipa Chelsea Londra în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici