Ibrahimovici va lipsi cel puţin o lună de pe teren

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, joi, că atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici ar putea absenta cel puţin o lună în urma accidentării suferite la meciul cu Chelsea Londra.

150 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici va lipsi cel puţin o lună de pe teren

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ibrahimovici efectuează în acest moment nişte examene medicale, dar cred că va lipsi cel puţin o lună. Cu siguranţă nu va putea juca în meciul retur cu Chelsea. Ibrahimovici este foarte important pentru echipă, dar avem înlocuitori pe măsură şi mă gândesc la Lucas Moura", a spus Al-Khelaifi.

În cazul în care internaţionalul suedez va lipsi o lună de pe teren, el va rata eventualele meciuri din semifinalele Ligii Campionilor, dar şi finala Cupei Ligii Franţei, împotriva formaţiei Olympique Lyon, care va avea loc la 19 aprilie.

TITLURILE ZILEI

Zlatan Ibrahimovici a simţit o durere musculară în timpul meciului cu Chelsea Londra, scor 3-1, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, şi a fost schimbat în minutul 60 al întâlnii de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici