Iga Swiatek, numărul unu mondial la feminin, a părăsit Australian Open

Iga Swiatek, numărul unu mondial la feminin, a părăsit Australian Open, după ce a pierdut duminică în turul 4.

1383 afișări
Imaginea articolului Iga Swiatek, numărul unu mondial la feminin, a părăsit Australian Open

Iga Swiatek, numărul unu mondial la feminin, a părăsit Australian Open

Elena Rîbakina a învins-o pe tenismena poloneză de 21 de ani în două seturi, 6-4, 6-4, pe Rod Laver Arena.

Światek era favorită la turneul din acest an, după ce anul trecut a ajuns în semifinale şi a câştigat opt titluri în 2022, inclusiv două de Grand Slam, relatează CNN.

Rîbakina, născută în Rusia, dar care reprezintă Kazahstanul din 2018, a câştigat anul trecut la Wimbledon primul său titlu de Grand Slam şi primul pentru Kazahstan.

Ea o va înfrunta acum în sferturi pe învingătoarea dintre americanca Coco Gauff şi letona Jelena Ostapenko.

Gauff a pierdut în faţa lui Światek în finala de la Roland Garros anul trecut, dar a terminat anul 2022 pe locul 7 şi este considerată o pretendentă serioasă la toate cele patru turnee de Grand Slam din acest an.

Australian Open 2023 se desfăşoară până la 29 ianuarie la Melbourne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici