Iker Casillas, la Bucureşti. Celebrul portar s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului

Marele portar Iker Casillas se află în Bucureşti pentru a participa, în calitate de ambasador UEFA, la tragerile la sorţi pentru Euro 2020. Portarul s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului şi a postat pe o reţea de socializare.

1709 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas, la Bucureşti. Celebrul portar s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului

Iker Casillas s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului. Sursa: Instagram

Iker Casillas s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului şi a distribuit fotografia pe contul său personal de Instagram. În 4 ore, fotografia a strâns aproximativ 171.200 de aprecieri.

 

Pe lângă Casillas, la tragerile la sorţi vor mai lua parte vedete din lumea fotbalului precum: Philipp Lahm, John Sivebaek, Ricardo Carvalho, Marcel Desailly, Theodoros Zagorakis, Joao Mario, Karel Poborsky, Ruud Gullit, Andrey Arshavin şi Francesco Totti.

 

La data de 1 mai, Iker Casillas a trecut printr-o situaţie dificilă. Portarul a suferit un infact în timpul antrenamentelor cu FC Porto.

Tragerea la sorţi pentru grupele Euro 2020 se va desfăşura, sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Complexul Expoziţional Romexpo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici