Iker Casillas şi-a anunţat retragerea din activitate

  • Portarul de legendă al celor de la Real Madrid, Iker Casillas, şi-a anunţat retragerea din activitate
  • În urmă cu un an el a suferit un atac de cord la antrenamentele celor de la FC Porto
  • El a evoluat în 725 de partide pentru Real Madrid, câştigând 19 trofee, pentru ca în 2015 să meargă la Porto
688 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas şi-a anunţat retragerea din activitate

Iker Casillas şi-a anunţat retragerea din activitate

Iker Casillas îşi ia adio de la fotbal. Unul dintre cei mai mari portari din ultimele 2 decenii a anunţat oficial că se retrage. A încercat să revină pe teren după ce a suferit un atac de cord în 2019, însă nu a reuşit.

Într-un mesaj pe reţelele de socializare, Casillas şi-a anunţat decizia. Clubul la care a jucat timp de 16 ani, Real Madrid, i-a transmis un mesaj pe site-ul clubului. Casillas s-a despărţit în lacrimi de Real în 2015.
 
Iker Casillas - fost portar Real Madrid, în 2015: ”Astăzi am venit pe acest stadion, această arenă grozavă, ca să-mi iau rămas bun de la toţi. În special de la toţi fanii lui Real Madrid.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici